Източник и снимка trafficnews.bgПочина 7-годишната Ст., която беше изоставена от родителите

...
Източник и снимка trafficnews.bgПочина 7-годишната Ст., която беше изоставена от родителите
Коментари Харесай

Почина 7-годишното момиченце, изоставено в пловдивска болница

Източник и снимка trafficnews.bg

Почина 7-годишната Ст., която беше изоставена от родителите си в УМБАЛ „ Свети Георги ” в Пловдив. Момиченцето е издъхнало в резултат на сърдечната непълнота и получен белодробен оток, оповестиха за  TrafficNews.bg  от лечебното заведение.

``
реклама

Припомняме, че детето страдаше от кардиомиопатия и единственият му късмет за избавление бе сърдечна трансплантацията. То бе настанено в Детската неврология, защото имаше и неврологичен проблем и получаваше гърчове. Тази заран положението на момиченцето се е влошило и то е било преместено по неотложност в Интензивно поделение. Часове наред лекарите са се борили за живота му, само че в късния следобяд то е умряло.

Междувременно доста хора, трогнати от историята на Ст., са почнали да носят дрешки и лакомства. Сега даренията ще бъдат разпределени сред други нуждаещи се пациенти.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР